MÅTTESERVICE M.V.

Specialised er totalleverandør af housekeeping og mange beslægtede områder. Måtteservice er et af de områder, hvor vi erfaringsmæssigt kan levere attraktive løsninger til vore kunder.

... Men hvorfor stoppe her? Når vi alligevel sørger for vask af dine måtter, hvorfor så ikke også af dine
øvrige tekstiler, herunder viskestykker, forklæder og andre køkkentekstiler
og eventuelt også dine gardiner, sengetæpper m.v.

Der kan være mange penge at spare, når man samler sit køb af ydelser på færre leverandører, ligesom man får frigivet tid. Tid, som i stedet kan bruges på det vigtigste for jeres forretning, nemlig gæsterne!

Læs herunder, hvordan Specialised kan hjælpe jer med både måtteservice og tekstilvask.

MÅTTESERVICE

Specialised har et bredt udvalg af kvalitetsmåtter, i forskellige størrelser og farver og tilbyder forskellige attraktive løsninger indenfor måtteservice:


FULL-SERVICE

Du lejer måtterne af os, vi sørger for vask der passer til dit behov, måske oftere om vinteren end om sommeren. Vi udskifter dem, således at de altid fremstår pæne og præsentable. Vi tilbyder også logo-måtter.


VASKELØSNING

Du har enten dine egne måtter eller også kan vi sælge dem til dig til en fornuftig pris. Herefter indgår vi en aftale om vask af måtterne i intervaller, som passer til dine behov. Vi siger til i god tid, når måtterne trænger til udskiftning og tilbyder dig at vi leverer nye eller at du selv forestår indkøbet.

Måtteservice-aftaler har ofte unødvendigt lange bindingsperioder og lukrative aftaler – lukrative for leverandørerne.

Specialised tror også på lange samarbejder, men ikke fordi vi binder vore kunder i urimeligt lang tid, men derimod fordi vi leverer gode og ærlige løsninger, som vore kunder er tilfredse med og derfor har lyst til, at samarbejdet skal fortsætte. Måske vi er lidt gammeldags på den front, men det kan vi godt leve med!

Kontakt os gerne, hvis du uforpligtende ønsker at drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et tilbud på en af vore måtteservices.

TEKSTIL-SERVICE

Specialised tilbyder forskellige attraktive ordninger indenfor tekstil-service, som alle benytter miljøvenlige Svanemærkede vaskemidler og hvor det altid er dedikerede medarbejdere, som leverer en vask i høj kvalitet:


FULL-SERVICE

Denne ordning inkluderer leje af tekstiler, inklusive levering, afhentning og vask samt udskiftning og fornyelse i takt med, at tekstilerne bliver brugt. Vi kan blandt andet tilbyde denne løsning indenfor forskellige designs og kvaliteter af:

  • Håndklæder
  • Håndklæderuller
  • Viskestykker
  • Forstykker
  • Forklæder
  • Duge

Ønsker du en full-service på tekstiler, som ikke er nævnt herover, så kontakt os alligevel, for det er sikkert en løsning vi kan tilbyde dig*.


INTERVAL VASKEAFTALE

Har du dine egne tekstiler, kan vi tilbyde en fast vaskeordning, hvor vi på aftalte dage kommer og henter og bringer dine vaskede tekstiler. Hvor ofte og hvor meget aftaler vi sammen.

Vi sørger for alt det praktiske, så når du har indgået en vaskeaftale med os, skal du ikke længere bekymre dig herom.

Vi tilbyder vaskeløsning, inklusive rulning for alt der tåler maskinvask, herunder også arbejdstøj*.


AD HOC VASK

Har du gardiner, sengetæpper, rullemadrasser, dyner, puder m.v., som kan tåle maskinvask og trænger til en opfriskning, så kan vi hjælpe dig. Vi henter, bringer, vasker, ruller og sørger for alt det praktiske, herunder for eksempel også nedtagning og opsætning af gardiner.

Er du interesseret i en af vore vaskeløsninger, så kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af, hvordan vi kan hjælpe dig eller for afgivelse af tilbud herpå.

*Af kapacitetsmæssige årsager, kan vi ikke tilbyde fast vask af sengelinned til hoteller.

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HOUSEKEEPING?

Fordelen ved at outsource housekeepingsafdelingen til os er bekvemmelighed, besparelse og fleksibilitet